Je denkt je bent alles,
maar het tegen deel is waar
Je bent dom, je verft je haren altijd blond
je draagt strakke broeken maar waar is je kont?!
Je doet heel slim en praat heel bekakt,
je maakt de verkeerde combi’s en je nagels gelakt.
Je voelt je geweldig, en denkt je bent perfect
alles gaat je goed maar je hersens zijn defect
Doe niet dom en wees wie je bent
Doe niet als of iedereen je vriend is en jij ze beter kent.
Waarom je anders gedragen, en denken dat jij beter bent?!
Waarom blijf je, je voordoen als een bitch,
als je weet dat tog iedereen wel over je blijft klagen?!
Je zegt je bent slim, en dat je alles weet,
waarom dat zeggen als je na alles wat jij leert,
het toch weer vergeet.
Je zegt ik ben liefdevol, en kan mijn hele hart geven
waarom dan als jij iemand heb zijn leven weg nemen?
Je doet als of jij alles bent, en dat je alles kan maken
maar alles wat jij zegt, kan alleen je zelf raken.
Nu is alles goed en ben je het populaire wijf,
Maar later kom je niet verder, je kan niet eens tellen tot vijf!
Dus laat staan dat jij ooit een baan vind,
misschien hebben ze nog een plaatsje voor je over in de peuter klas.
en ben je weer een klein kind.
Doe niet dom en wees wie je bent
Doe niet als of iedereen je vriend is en jij ze beter kent.
Gedraag naar je leeftijd, en ga na wie je nou eigenlijk wel goed kent?
Ga je zelf zijn en creer je eigen styl, zorg zodat er vast aan went.
Vroeg of laat ben jij de lul, kan je weer op nieuw beginnen.
Je bent hier niet alleen, er zijn er meer dan jij
dus ga mij uit de weg en verdwijn uit me leven
Doe je ding en laat mij er buiten,
ga je eigen gang, voordat ik je een stoot moet geven!