storm raast langs de flat
hij bewoog ik voelde het
is de herfst weer in het land?
zomer ik voel een afstand
kom nu toch eens terug
we hebben er behoefte aan
en vlug
denktanken gaan we verzinnen
om het klimaat te overwinnen
was het vroeger ook niet zo
natuur van slag?
is dit ons kado?
straks op de polen groeien de bomen
en hier ijstijd
daar wil je toch niet van dromen
droom liever van mijn schat
met het weer heb ik t gehad