Een gevoel diep binnenin
Blijft me steeds kapot maken
Een sterk verlangen
Wordt steeds groter
Een droom die geen waarheid wordt
Wakker worden in deze wereld
Blijft steeds zo’n pijn doen
Er is niets dat dit kan vervagen
Of zorgt dat ik dit gevoel vergeet
Elke dag opnieuw gevangen
Het maakt me bang
Onzeker over mijn verlangen
Geen moed om mezelf te zijn
De kracht ontbreekt om hier tegen te vechten
Dagen worden steeds langer
En ik ben er gewoon te zwak voor
Ik wil alleen maar vrij zijn
Van alles om me heen
Verlost zijn van de pijn
Maar wat ik ook doe