Ik moet elke keer denken aan toetie froetie.
Dat komt door jou vrolijke snoetie!
Dat snoetie staat je het best, als je dat maar weet.
Wie het er niet mee eens is:lik m'n lollie.
Dat rijmt niet zul je denken.
Maar als het wel rijmt... Daar moet IK niet aan denken.
Het lijkt soms wel of er iets mis is man...
Dan gas ik in mien nissan...
Feesten kun je als de beste.
Tot een dikkop dat verpestte...
Die papsnoede was een asociale dief...
Dat doe je niet, daar voor ben jij toch te lief?
Ik kap er nu maar mee.
Liefs en kussies maar ja nei!