ik weet dat ik je kwijt ben
aan die trut, aan haar
ik wist het al vanaf het begin
het was mijn voorgevoel maar
het blijkt altijd te kloppen
waar het ook over gaat
als het over mij gaat
wil ik het niet meer weten
het is toch niet goed voor mezelf
altijd negativiteit....
mijn leven doet me pijn
als ik er eindelijk
een goed gevoel over heb
verpest iets het weer
het kan gewoon niet goed gaan
het moet pijn doen
wat ik ook doe
ik ben mezelf kwijt geraakt
door alles
door jou
wat je me aangedaan hebt
ik heb zo hard geprobeerd
mezelf te vertellen dat je nu weg bent
maar je blijft bij me
diep in mijn hart
hoeveel pijn het ook doet
er is teveel gebeurd
het kan niet meer vergeten worden
na hoeveel tijd dan ook
het blijft pijn doen
ik kan het niet meer
mijn leven gaat zo niet
er moet iets veranderen
ga uit mijn leven
je doet me pijn
als je bij me bent
nu je niet meer bij me bent
ik weet het niet meer......