Je noemt me een hoer en bedriegster je noemt me alles wat je bedenken kan,
maar werkelijkwaar zie je het zelf niet dan?!
De laatste maanden was jij degene die steed meer afstand nam,en in die rare buien me uitschold, niet te geloven daar lusten de honden geen brood van.
Ik heb je in al die maanden nooit bedrogen ,
maar nu ik je van me af heb gezet open ik mijn ogen.
Ik zie dat er mensen zijn,en ja ook mannen,die niet bij het minste of geringste weg rennen of de vingers in hun oren stoppen,
die wel willen luisteren en er voor me zijn,
en ik kan er niks aan doen dat jij dat niet kan verkroppen.
Nee sorry begrijp het nou is en leg je er bij neer,
er is echt geen,en komt ook GEEN ONS MEER.
Femmel