Ware liefde,
noch als maar een vergeten gedachten.
mischien bloeiende romantiek,
maar het voelt zoals één eenzame nachtschaduw,
wat geduldig op de morgenzon zit te wachten,
en langzaam daarmee uitbloeit in de stilte...
in de nachten.
lijkt wel een bloedtraan....
Een bloedtraan wat niet stroomt.........,
maar daarin tegen.......,
juist dwarrelend zijn weg zoekt ,
door de diepte heen,.....
tot naar de grond.
Mischien heb ik het meeste verleden wel gewoon gedroomd.
noch voelde ik die pijn wat als een bloedtraan,
machtenloos door mijn hart heen stroomt
Op zoek naar een uitweg...
op zoek naar het verleden
op zoek naar mij
opzoek naar jou