Waarom?
Waarom zou mij dit overkomen?
Ik zweef rond
Op deze aarde
Gezichten
Die ik niet herken
Twee starende ogen
Die mij niet loslaten
Twee doelbewuste handen
Die mij vasthouden
Het licht en het donker
De zon en de maan
Het leven op aarde
De aarde is stil
Gedachten in mijn hoofd
Het bonken van mijn hart
Ik ben stil
En ik luister
Naar de wind
Die mij doet zweven
Naar het vuur
Dat mij kracht geeft
Naar het water
Die mijn doel duidelijk maakt
Naar de aarde
Die zwijgt
Naar mezelf