Mijn taal zal zich immer van de jouwe
onderscheiden, al is dit enkel door angst
en onwetendheid; al mijn zinnen
lossen op en zullen teder zwijgen
stil, je kunt mij nooit leren verstaan;
de letters van mijn woorden ontsnappen
en gaan langzaam op in het alles waar jij
je reeds bevindt. mijn hart roept je,
maar ik vertrouw op jou.