Waar is de tijd?
De bakker aan de deur,
De winkels uit de buurt,
Geen diefstal en geweld.
Waar is die tijd?
Waar is die tijd?
Met kinderen op straat,
Spelend met een tol,
Diefje met verlos.
Waar is die tijd?
Waar is die tijd?
Geen rassenhaat,
S'avonds rust op straat,
Leven zonder stres.
Waar is die tijd?
Waar is die tijd?
Van rust en geen gehaast,
Wij kijken nu verblijd,
Naar een computer tijd.
til lourenburg
w.lourenburg@chello.nl