je zegt tegen je vader
"hier heb ik mijn verjaardag gevierd"
het geheugen is de dader
gedachtegang botviert
maar toch nog zo goed bezig
met alle dingen begaan
en soms ook zo afwezig
maar verder is er niets mis aan
een lieve goede oude man
die nog heerlijk leeft
en hij is nog heel wat van plan
hij is nog echt niet uitgeleefd