Stille nacht en vrede op aarde,
Een feest om even bij stil te staan.
Bij het verdriet van velen kinderen,
Die door honger sterven gaan.
Voor hun geen Boom en lekker eten,
De wereld is hun met Kerst vergeten.
Zonder kleding,wonend in een krot,
Je vraagt je af,is er nog een God?
Als ik dan kijk naar onze kinderen,
Die leven hier in overvloed.
Ze krijgen alles wat ze willen,
En worden voor verdriet behoed.
Laten we daarom dankbaar zijn,
En klinken met een goed glas wijn
Til lourenburg
w.lourenburg@chello.nl