Als je sterft
zal ik dicht bij je zijn
ik zal tot het laatste moment bij je aanwezig zijn
Als je sterft
en ons voorgoed zal verlaten
zullen de tranen langs onze wangen lopen
omdat de strijd voor je leven is verlopen
Als je sterft
zal je hier niet meer rondlopen
je zal hier dan niet meer zijn
en als we je willen komen bezoeken
moeten we op het kerkhof zijn
maar in onze gedachten zul je verder leven
en altijd dicht bij ons zijn