mijn lief
eten staat bijna klaar
ik blijf positief
mijn lief
je weet hoe het voelt
en weet waar het voor is bedoeld
kreeg ik maar wat rust
voel me soms zo uitgeblust
huis werk enzovoorts
was dat maar voorbij
het voelt aan als een soort van koorts
maar als mijn huis is verkocht
en mijn baan weer op de rit
dan zal ik de oude zijn
en denken
zo this is it