een klein meisje..
loopt over straat..
op weg naar het niets..
is wat haar gezicht verraad..
ze loopt
en ziet de grote problemen niet,
ze ziet niet de drugsdealer aan de overkant,
ziet niet de man..
met verkeerde bedoelingen,
ze ziet niet de moordenaar..
vlak achter haar..
ze speelt..
ze heeft geen idee...
jaren later..
het meisje loopt over straat,
bang kijkt ze voor zich uit..
op weg naar een vriendin..
door de situatie thuis..
ze ziet een man,
een drugsdealer,
ze ziet het gevaar.
maar..ze weet niet wat ze moet doen.
ze ziet de man met de verkeerde bedoelingen..
ze ziet het..
maar wat moet ze doen.
ze ziet de man met het mes..
de moordenaar..
ze weet het niet..
als ze loopt..
gaat ze dood.
als ze blijft staan..
gaat ze dood..
als ze doet alsof er niks is...
weken later..
ze zit in een donkere lege kamer..
geen toekomst
ze is meegegaan..
met de man..
die zo aardig leek..
t was gevaar,
maar ze kon niet anders..
1 uur per dag heeft ze pauze..
de rest van haar leven is ze slaaf..