Het duurde een tijd
voor dat ik zeker was
tot men eigen spijt
‘k las in je ogen
dat ik was bedrogen
niet voor een andere man
want ik geloof dat ik dat beter aankon, of kan
Neen, je koos niet voor mij
deed zelfs geen moeite
‘k las in je ogen dat je mij verfoeide
je ogen die mij vernederde
je ogen die mij vroeger vertederde
ze spraken boekdelen en vraag me nu af
hoelang liep je al toneel te spelen
voor dat je dacht paf…paf…paf