jij redde
mij uit het kluwen
van de kwelgeesten
stabiliteit
is je grootste geschenk
een raadsel
is waarom jij, mijn schat
twijfelt
het was donker
nu schijnt licht
door de levenskier
geluk is samen
de onzekerheden delen
en jij mijn lief
bent de oplossing
van het raadsel
twijfel verdwijnt
liefde overwint
niet de zon
warmt mij
het is je hart
dat straalt