mooi ben je
mooier dan de zee
en daar drijf ik graag op mee
mooier dan de oceaan
waar ik graag zou willen in vergaan
mooier dan de bergrivier
al komt die naar beneden met veel sier
mooier dan de zon
die in je verbleken kon
mooier dan de maan
die in jou zou willen ondergaan
mooier dan de sterren
die overdag als ze je kunnen zien, zich verbergen
weet niet met wat ik je moet vergelijken
als ik alleen al aan je denk
moet men hartje bezwijken