Denk altijd wel van alles
Maar of het goed zou komen
Weet ik jammer genoeg niet
Kracht verzamelen lukt niet meer
De tegenslagen doen me zo’n zeer
Maar niks wat ik dan doen
altijd die pijn
Dat maakt me telkens zo klein
Me kracht raakt op
Voel me een grote mislukking
Alles gaat de laatste tijd fout
Steeds meer ga ik kapot
Want ik ben nog zo zwak
door je moeder uitgescholden worden
te horen krijgen dat je niet zo moet aanstellen
iedereen begint regeltjes te stellen
het maakt me nog zwakker als ik al ben
ik voel me bang
maar ik weet niet waarom
alles is zo vaag
omdat ik niet in mezelf zit
de pijn en altijd weer die shit