Een blik naar jou
kijkend naar je lach
Hoe blij je bent
als je alles even vergeten mag
Even een gelukkig gevoel voor jou
even zijn zoals bijna niemand je kent
Dat is wat ik zie
als je bij mij bent
En in de moeilijke tijden
al die problemen, zo beklemmend
Kijk door mijn ogen naar jezelf
en realiseer je hoe speciaal je bent