Met mijn ogen gesloten,
Kijk ik terug, en word overspoelt..
Herrinneringen die voor me ogen verschijnen,
Dat gevoel dat ik nog nooit had gevoelt..
Alles flitst door mijn hoofd,
Mijn hart slaat kloppingen over,
Ik weet het zeker, ik denk aan jou
Dwaal weg op een pad van gedachtes,
En onder mijn gesloten oog, brand een traan..
Een traan van verlangen, aan dat gevoel,
Het gevoel van geluk, dat weg is gegaan
De traan vloeit, en beland op mijn wond..
Het brand net zoals die traan,
Maar het branden gaat niet over,
Het brandende verlangen om weer samen te staan..
Dwaal weg op een zee van tranen
Dwaal weg op een zee van gevoel
Open mijn ogen, en weet dat het verlangen,
Er ook is, maar niet door jou gegeven
En mijn wond is opgehouden met branden
In mijn ogen straalt een klein licht,
Herrinneringen waren zo mooi,
En doe mijn ogen langzaam dicht..
Maar dit keer hoor ik de woorden,
Alle woorden die jij zei..
My life will never stop,
En het klopt, het is nog niet voorbij..
Het is niet zoals het was,
Nee het is ook niet beter,
Je blijft in mijn hart,
Dat is duizend procent zeker..
Draai me om en kijk naar de foto's
De foto's van wat ik had en van wat ik heb
Haal de foto's van wat ik had, van de wand..
En hou ze voorzichtig in mijn hand..
Zachtjes leg ik ze neer op een plek, waar ik niet iedere dag naar kijk..
Een traan achter mijn ogen, haal diep adem en zucht..
De steek in mijn hart is uitermate scherp,
Maar ik zeg tegen mezelf..
Soms moet je je niet meer laten herrinneren aan het verleden,
Soms moet je niet meer denken aan alles wat je bezat..
Herrinneringen zijn mooi, maar heel erg pijnlijk..
Want kijk eens wat je hebt, je ziet het niet..maar het is net zo mooi dan wat je had
*Kijk niet naar het verleden, kijk niet naar het heden, en als de dag van vandaag pijn doet, kijk dan naast je en naar alles wat je nu hebt en wat jou nu steunt in plaats van te denken aan hetgeen dat dat altijd heeft gedaan...
Durf te begrijpen dat die er niet meer zijn, geloof me dat dat niet makkelijk is, en niet makkelijk zou worden...maar zo doe je niet alleen jezelf maar ook andere pijn