met een schok las ik het bericht
dat je er niet meer bent
je had nog zoveel doelen voor ogen
ik kan het haast niet geloven
kende je niet goed genoeg
maar het bericht
verstilde me van binnen
je zou je papiertje
dit jaar in ontvangst nemen
maar dat wordt je niet gegund
zo uit het leven gerukt
jeetje ongelooflijk wordt er stil van
kan het haast niet geloven
zo gedreven als je was,
nu zullen de lichten voor altijd doven