een traan is net een regendruppel,
druppelend op het water,
een glimlach is net als een zonnenstraal,
mensen verwachten zoveel, zoveel wat eigenlijk allemaal?
als de zon weer schijnt dan is het volgens ons weer te warm,
als het regent en hard waait dan is het weer te koud,
en dan vraag ik jullie weer, wat willen we eigenlijk allemaal,
een bloem die bloeit in het zonlicht,
een dier wordt geboren in mei,
die vragen zich niet af`` wat willen wij''
die nemen snel beslissingen zonder erover na te denken,
eigenlijk zouden we een voorbeeld van ze moeten nemen,
misschien voelen we ons over een tijdje ook vrij.
zo vrij als een vogel zegt men,
maar dat klopt niet altijd,
we blijven maar hangen we gaan niet mee met de tijd.
beslissingen nemen doen we allemaal, soms maken we de verkeerde beslissingen,en soms gewoon goeie beslissingen,
ga je gevoel achterna, dan kom je veel verder en blijf je niet hangen.
einde