als er geen liefde zou bestaan
zou de mensheid dan vergaan?
alleen maar geweld en moord
deze wereld is toch gestoord?
de liefde zit toch in ieder mens?
maar vaak weg gestopt
dit kan toch niet zo doorgaan
kleine kinderen als militair bestaan
daar is de liefde ook niet te zoeken
kinderen die niet beter weten
dit is toch de goden verzoeken
waar gaat dit allemaal naartoe
zet de tv maar aan dan zie je hoe
kranten boordevol leed
de wereld zo ontzettend wreed
liefde in de mens moet herleven
zodat het kind weer het kindzijn kan beleven