Laat me niet verdrinken..
Laat me niet verdrinken in een wereld zonder jou,
laat me niet verdrinken in een wereld waar ik niet kan zeggen : 'ik hou van jou.'
Laat me niet verdrinken in mijn fouten die ik heb gemaakt,
laat me niet verdrinken in mijn verdriet omdat mensen mij diep hebben geraakt..
Laat me niet verdrinken in de donkerte van de nacht,
laat me niet verdrinken in deze wereld,zonder macht..
Nee,laat me niet verdrinken,want ik ben nog maar in het begin,
laat me niet in de steek,want dan heeft mijn leven geen zin..