zo genieten,
zoveel loslaten,
zoveel vergeten,
terug blije gezichten zien,
voor het eerst lachen
tot we niet meer bijkomen
nieuwe mensen leren kennen,
vriendschappen koesteren,
genieten,
jammergenoeg was deze week
te kort,
maar gelukkig is er nog altijd
volgend jaar
voor al de toffe mensen die ik
daar heb leren kennen
en ook vo jou driesje;)