liefde is iets dat je heel diep kan raken
je buik vol met vlinders maken
zodat je kriebels krijgt
en je bloeddruk stijgt
zo voel ik me ook over jou
omdat ik zoveel van je hou
voor een moment kijk ik diep in je ogen
en ben even naar de hemel gevlogen
ik voel je warmte door me heen
laat me nooit meer alleen
dat ene moment duurt zolang
voor eventjes ben ik niet meer bang
voor de wereld om me heen
zoals jij is er voor mij geen een
want in jou ogen kan ik zien
waar een ander geen woorden voor heeft misschien
zo zal ik altijd aan je denken
en je zoveel mogelijk liefde schenken