Het is avond en o zo stil.
Ik weet niet meer wat ik wil.
Ik voel me vreemd en raar.
Ja schat, het is echt waar.
Mijn hart zegt ja en nee tegelijk.
Ik weet niet waar ik het mee vergelijk.
Ik voel me zo eenzaam van pijn en verdriet.
Maar jij weet en ziet het niet.
Je ligt nu al vast te slapen.
En ik, ik ben alleen maar aan het gapen.
Ik heb geen slaap, ben niet moe.
En ik weet ook niet meer wat ik doe.
Lieve schat, neem me met je mee.
Naar het onbekende, de diepe zee.
Maakt niet uit waarheen.
Al ken ik het niet.
Neem me mee en ik ken geen verdriet.
Lieve schat, ik hou van jou en blijf je trouw.
Maar neem me alsjeblieft mee,
naar de diepte van de zee.
Ik hou van je...