De meesten vinden mij sterk.
Sommige weten wel beter.
Ik doe alsof ik niets merk
Het gaat voor geen ene meter
Vanavond is weer zo’n moment
Een gezellige verjaardag
Dan zit je daar op je krent
Met een grote glimlach
Ja, natuurlijk gaat alles goed
Gewoon niet zeuren en doorgaan.
Kriebels in mijn bloed
gewoon even overslaan.
Ken jij dat gevoel?
Je houdt je groot
Je bent cool
en geef je niet bloot
Weinig mensen die je echt kennen
Natuurlijk doe je dat zelf.
Dat is voor mij even wennen,
het dichten gaat nu vanzelf
Jij bent een van de weinige
Die al veel van mij weet
Dat is het geinige
Dat maakt mij compleet.