Alles komt goed, is het nu niet is het morgen
Kijk in mijn ogen, en zeg dan of het nog wel goed komt..
Want elke dag is het voor mij hopen, hopen op een morgen
De tijd heelt wonden,
Maar verhelpt geen problemen, en de litekens blijven..
En al die "tijd" die ik erin steek, is zonde
De dood is wegrennen en bang zijn voor het leven..
Het leven is wegrennen voor de dood, en bang zijn voor t leven
Dus flikker op, of kom goede adviezen geven
Wendy je moet hulp zoeken..professionele hulp
Steek die professionele hulp je kont in..
Want ik weet het nu al, het heeft geen schijn van zin
Praten, praten is de enige uitweg
Als ik met praten mijn leven kon verbeteren..
Dan was ik nu heel gelukkig
Wendy over een paar jaar ben je vast gelukkig
En op het moment dat jij dat zei..
Zegt een ander tegen mij; je moet niet kijken naar de toekomst, maar kijken naar de dag van vandaag..
Ja, wat moest ik dan ook weer doen.. 2 adviezen vrijwel afgezaagt.
Je moet niet snijden dat is slecht
Ik ben misschien depresief maar nog niet gek.
Je moet je masker laten vallen en zijn wie je bent..
Dat masker hoort bij mij dus ben ik mezelf..
Denk nou even niet dat jij mijn leven ineens kent
En je moet lol maken..
Ik moet mijn masker laten vallen, dus ben ik niet blij..
Dan moet ik ineens happy zijn, vanwege die feest partij?
No f*cking way, met zulke adviezen daar help je me niet mee
Get a life, en bemoei je niet met die van mij
My life, my rules, mijn vrienden, mijn pijn
And I know that people gonna say;
Jij bent echt hard..
So what, I do it on my way..
En ik ben een geval apart
So don't say; i know your problems
Cause, you don't know what's going on my mind
En vertel mij niet die adviezen..
Want een oplossing, yeah i will find!
*krijg steeds vaker rusie door mensen die mij denken te begrijpen.. die zijn er ook maar die behandel ik met respect die weten ook alles van mij, maar degene waarmee ik rusie heb, die weten nauwelijks iets van mij en weten gelijk de "beste" oplossingen, en denken (streep hieronder)dat ze me begrijpen. No way!