Ik zou je kunnen haten,
Boos op je kunnen worden,
Omdat je me hebt verlaten,
Omdat je me in de steek liet,
Maar dat doet me alleen,
Nog maar meer verdriet.
Maar wat moet ik dan?
Is het een vergissing?
Ik snap er even niks meer van..
Wat heb ik gedaan,
Dat je me laat staan,
Dat je me nu wél laat gaan,
Of begrijp ik het verkeerd,
Lijkt het alleen maar dat je me afweert..
Ik zou je kunnen haten,
Niet meer tegen je praten,
Maar dat zou toch niet helpen,
Zou mijn angsten ook niet stelpen,
Dus zal ik het maar even zo laten,
In de hoop dat je me niet gaat verlaten..