"C"
IK WIST NIET WAT VOOR KAART IK JE MOEST STUREN.
GEFELICITEERD, VERLIEFD, EEN NIEUWE BAAN.
DAAROM MAAR DIT..... (vuurwerk?)
EN IK WEET ZEKER DAT JE HET BEGRIJPT.
WAT IS ER NU NOG FIJNER.
DAN EEN GOEDE VRIENDIN DIE WEER GELUKKIG IS.
ZE WEER OPNIEUW IS BEGONNEN.
EEN NIEUWE BAAN, EEN VRIEND, EEN VERBINTENIS.
IK BID EN HOOP NU VOOR ALTIJD.
DAT IS WAT IK WENS.
JE BENT GEWOON EEN KANJER UIT HONDERD DUIZENDEN.
EN IK WEET DAT DIT ECHT ZO IS!
IK WENS JOU EN OOK DE KINDEREN EN "W" OOK.
EEN HEEL GELUKKIGE TOEKOMST EN HOU HET NU OOK ZO!
IK ZAL JE OOK ECHT MISSEN, AL KENDE IK JE NIET ECHT GOED.
EN WEET OOK HEEL ERG ZEKER. HET GAAT GOED, HET GAAT GOED.
DAT IS WAT IK JOU NU VOOR JE VERJAARDAG WIL SCHENKEN.
HET ALLERMOOISTE WAT ER IS.
EEN HÉÉL GELUKKIGE TOEKOMST.
EEN TOEKOMST ZONDER VERDERE TREURNIS.
WAT IS ER NU EIGENLIJK NOG MOOIER.
DAN DEZE OPRECHT GESCHONKEN WENS.
DE WENS DAT ALLES GOED ZAL GAAN.
TOT AAN'T EIND VAN ÉÉN VAN JULLIE BESTAAN.
DIT IS WAT IK JOU /JULLIE WIL SCHENKEN.
DE TOEKOMST, MET EINDELOOS VEEL GELUK.
GELUK MET ALLES EN VOORAL LIEFDE VOOR ELKAAR.
VOOR ALTIJD EEN GOEDE EN JUISTE VERBINTENIS!
*********************************************
dit is uit mijn hart gegrepen en spontaan geschreven.
dit is ook een eerlijke en oprechte wens.
ik hoop dan ook van ganser harte.
dat het goed tussen jullie zal blijven gaan.
en hoop, dat ik daar getuige van mag blijven.
zolang als ik zal leven, zolang als ik zal bestaan!
LvS