Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
Waar ben je (voor mijn oma)
Waar ben je
In de hemel
Het hiernamaals
Zit je met opa en opoe te praten?
Ben je er nog
Maar niet hier
Je levenloze lichaam achtergelaten
Waar je bent
Ik weet het niet
Ik kan het je niet vragen
Antwoorden stillen geen verdriet
Dit leven kon jou niet meer dragen
Waar ben je
Elders op de wereld
Wedergeboorte
Nieuw leven met nieuwe dingen?
Ben je er nog
Maar niet hier
Elders een leven aan ‘t bezingen
Waar je bent
Ik weet het niet
Ik kan het je niet vragen
Antwoorden stillen geen verdriet
Dit leven kon jou niet meer dragen
Waar ben je
In het niets verdwenen
Eeuwige nacht
Leef je toch voort in mijn hart
Ben je er nog
Maar niet hier
Geeft de herinnering aan jou mij kracht
Dankbaar dat je er altijd was
Als een vrolijke noot
Met een vriendelijke lach
Vaarwel lieve oma
Rust nu maar zacht
Reacties op dit gedicht
dotje2face vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
Over dit gedicht
Auteur:
dotje2face
Gecontroleerd door:
Innerchild
Gepubliceerd op:
14 juli 2007
Thema's:
[Dood]
[Verlies]
[Oma's]