Zulke lieve woordjes..
die jij zachtjes tegen mij zegt.
Moet ik je nou geloven?
of meen je dit nou echt.
Zulke lieve woordjes..
zachtjes in mijn oor.
Ik wil je graag geloven,
dus ga alsjeblieft nog eventjes door.
Zulke lieve woordjes..
en ondertussen doe je mij steeds pijn.
Moet ik je nou geloven?
maar dit voelt zo verschrikkelijk fijn.
Zulke lieve woordjes..
jij bent mijn meisje je bent van mij
Ik wil je graag geloven,
Zoveel twijfels, zou dit echt zijn?