vroeger ..
jij en ik
dat was voor altijd
jij en ik
"ik wil je nooit meer kwijt"
jij en ik
voor het hele leven.
jij en ik
naar een leuke toekomst streven
nee !
Nu ..
jij en ik
dat is niet meer
jij en ik
hoe was het ook alweer
jij en ik
2 harten, uit elkaar 'gegroeit'
jij en ik
als het je tenminste nog iets boeit.