Voor m'n beste maatje!!!
Hoe het leven nu ook zal gaan,
ik hoop dat ook jij blijft vechten voor je bestaan.
Ik weet dat je het nu allemaal zo oneerlijk vind,
ineens ben je alles kwijt zelf je eigen kind.
Ik zal er altijd voor je zijn,
in tijden van geluk maar zeker ook bij verdriet en pijn.
Nu is het voor jou een groot gevecht,
en dat weet ik dat meen ik echt.
Mocht je ooit denken dat je alleen staat,
onthoud dan een ding: Dat je maatje er wel altijd staat!!
Misschien stom gezegt maar we leveren nu samen een gevecht,
maar samen komen we er dat meen ik echt!!!!
Ik ga nu mijn doel halen,
en voor een keer proberen niet te falen.
Jij hebt je leven op de weg gelegd,
en dat wil ik ook meen het echt.
** Zolang jij blijft vechten blijf ik dat ook en geloof me of niet maar dan komen we er allebei. Dankzij jou ben ik blijven geloven in het leven en heb ik geleerd wat vertrouwen is en houden van mensen op de goede manier. En ik meen het met heel mijn hart dat ik m'n beste maatje nooit laat vallen!!! Nimmer nooit!!! Je hebt een speciale plek in m'n hart als een hele goede vriend!!!!!!! **