We gingen met Merci langs.
Zij wisten wie wij waren en andersom.
Na een kletspraatje op straat volgt een kopje koffie. Volgende maand volgt zelfs een bbq bij één van de buren op de camping.
We laten de sleutel bij elkaar achter als we met vakantie gaan en als iemand geen boodschappen kan doen door wat dan ook, dan neemt de ander die boodschappen mee.
Als de buurman vis heeft gevangen, komt hij er ook eentje brengen.
Zo komt de buurvrouw als ze spruitjes heeft gemaakt.
We lopen de deur niet bij elkaar plat maar als we iemand nodig hebben dan is er iemand.
Het gaat niet vanzelf, je moet het wel onderhouden.