ik spreid mijn vleugels,
en vlieg.
ik zie de zon weerspiegelen op de zee,
terwijl ik op de wind heen en weer wieg.
fleurige bloemen,
verspreiden hun geur.
ik hoor rustig en vredevol,
bijen zoemen.
t is te mooi om waar te zijn,
alles is zo groot, zo mooi.
ik voel me zo klein.
tussen als die geweldigheid,
raak ik jou en mezelf kwijt.