Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
bedankt, lieve pinguin ;)
je hebt me laten ontdekken
een nieuwe wereld
enkel van jou
en van mij
we zouden er zweven
door de straten
over de huizen
mee met de wind
we zouden dansen
door de duisternis heen
jij en ik
op een onzichtbare wolk
je zou me begrijpen
en me helpen
je zou me beschermen
tegen al de harde
rotsblokken
op mijn kleine levenspad
diep vanbinnen
verlang ik
naar die wereld
waar we zouden
kunnen
leven
maar...
ik weet dat die wereld
niet zal komen
en ook nooit zal bestaan
en
ik wil het niet geloven..
ik weiger toe te geven
aan deze koude realiteit
dus
weet ik
dat
het enige
wat ik kan doen
is dromen
over
hoe je met me zou dansen
verder
en verder
de nacht in...
Reacties op dit gedicht
J.R Dracul vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
°nijntje°
:
Zondag, maart 10, 2002 21:33
hmzz, ik weet ni goe wa te zegge, mor euhmz, zijt mor zeker dak begrijp wa ge bedoelt en da hte eel schoon verwoord is .. xxxx
Chaotique
:
Zondag, februari 17, 2002 14:11
nothing's impossible darling....
you're welcome x
*knauw*:p
Over dit gedicht
Auteur:
J.R Dracul
Gecontroleerd door:
Gepubliceerd op:
16 februari 2002
Thema's:
[JIJ]
[Geluk]