mijn lieve meis
van mij
ben jij een wereldprijs
het liefste wat mij is overkomen
ja echt waar
de vrouw uit mijn dromen
twee jaar samen alweer
de tijd vliegt voorbij
wat een eer
als wij zo samen zijn
ben ik zo trots
het gevoel is zo ontzettend fijn
vóór jou tijd was het anders
een soort van tegenstanders
het houden van
gaat maar niet over
wij een heerlijk span
het groeit en bloeit
de liefde vloeit
je mooie karakter
kwam ik niet eerder tegen
tussen ons is alles compacter
de vraag:zijn jullie zussen?
dat is soms erg leuk
en dan meteen even kussen
lig in een deuk
maar nietaltemin
jij bent en blijft mijn vrouw
mijn lieve lieve vriendin