soms moet je even
dingen de tijd geven
een scheiding doet zijn entree
maar ben er gewoon blij mee
had het eerder moeten doen
maar daaraan kan ik nu niet meer voldoen
en was jou zeker misgelopen
dus dit was de juiste keus
want jij bent mijn grote liefde
amoureus