kaboutertjes
heb jullie verlaten
deed het niet expres
hoop voor jullie twee
dat jullie niet hoeven te verhuizen
wees nog even tevree
huis nog niet verkocht
en zeg even tegen de muizen
dat ik ze ook mis
maar ik ben zo gelukkig
nieuwe gebeurtenis
een vrouw
waar ik zoveel van hou
dus kaboutervrouwtjes
jullie hebben nu de touwtjes
even alleen in handen
en hoop dat jullie goed stranden