nog een paar weken
dan is de tijd verstreken
eerst even een reis
naar een zonnig paradijs
daarna een andere baan
zullen we naar Afrika gaan?
allebei kunnen we solliciteren
maar ja de tijd zal het leren
ik heb hier mijn kinderen
en jij ook je familie
dus dat zal ons hinderen
maar er zal een tijd komen
dan kunnen we onze dromen
zeker uit laten komen