ben je een droom?
ben je een sprookje?
geef je om mij?
heb je gevoel,gevoel voor mij?
zou ik hier andwoord op krijgen?
zou ik jou te zien krijgen?
zouden wij gelukkig zijn?
hoor jij bij mij?
hoor ik bij jou?
schut jij alles uit je mouw?
zie je mij staan?
ben je gekomen om te gaan?
zou het licht doven?
er zijn veel vragen
maar een ding is zeker je hebt mijn hardje gestolen