gele treinen razen voorbij,,,
scheurende gitaren gillen door de boxen,,,
geen enkel moment van de dag is het helemaal stil,,,
elk minuut is er geluid om ons heen,,,
vliegtuigen stijgen op en dalen ergens anders,,,
mobiele telefoons hebben geen enkel moment rust,,,
elk moment staat in het teken van leven,,,
elke minuut leven we en zien uit naar de dag van morgen,,,
maar tussen alle drukte door,,,
is het dan teveel gevraagd om twee minuten stil te zijn???
twee minuten van je leven,,,
terug te blikken op 'toen'...
mensen die hebben gevochten en hebben verloren,,,
mensen die zorgden voor vrijheid door hun leven te geven,,,
een dag per jaar,,,
terug te blikken op wat sneuvelde...
mensen die helden werden,,,
mensen die begraven werden,,,
mensen die nooit om de dood gevraagd hebben,,,
herdenk hen,,,
zij die ons voor gingen,,,
blijf herdenken!
twee minuten stilte,,,
is dat teveel gevraagd???
voor mij niet,,,
vanavond om acht uur is het voor mij twee minuten stil,,,
wat de rest van de wereld ook doet,,,
- 4 mei 2007 - Rianne - 4 mei 2007 -