Er is iets mis met mij
Maar ik vind niemand die me begrijpt
Bij m’n handen pakt en helpt
Het werkelijk écht wil horen
En niet de ogen sluit
Er is veel fout gegaan
En dat weet ik zelf ook wel
Ook ik heb daaraan mee gedaan
Maar heb anderen niet in de kou laten staan
Zeker niet iemand dichtbij
Er is iets mis met mij
En dat zien en merken wij allebei
Maar de persoon die dat niet wil zien ben jij
Want van dichtbij krijg ik geen helpende hand
Alleen van mensen ver van mij