lieve Daniela, 28-07-'07
ik had erover gelezen
en wist dat het mooi zou zijn
maar nu is het aan mij bewezen
dit voelt zo ongelofelijk fijn
vriendschap is een duurzame band
die je langzaam op moet bouwen
maar tussen ons voelt het al zo vertrouwd
ookal zijn we twee verschillende vrouwen
de eerste keer dat we elkaar ontmoeten
was er meteen die bijzondere 'klik'
sinds dat wij elkaar toen begroeten
was het fijn en vertrouwd, ieder ogenblik
ik wil je bedanken voor deze mooie vriendschap
het doet me zo goed, ik leef ervan op
en er is dat fijne gevoel, die wetenschap:
"deze vriendschap zetten we nooit stop!"
bedankt voor je steun en je vertrouwen
je bent een vriendin om op te bouwen!!