Het pad van de liefde is moeilijk te begaan.
Je zult nooit weten hoelang het goed zal gaan.
Bij de vlakke delen is de liefde fijn.
Maar bij de kuilen en de hobbels doet het alleen maar pijn.
Die pijn is op geen enkele manier te verzachten.
Je zult gewoon op betere tijden moeten wachten.
Die zullen komen, dat moet het pad beloven.
Het pad van de liefde is hard en oneindig lang.
Wees sterk en verstandig en zijt voor niets
of niemand bang.
Je kunt niets vragen en je kunt niets weten.
Maar er is 1 ding zeker, het wordt een tocht
om niet meer te vergeten.