hemel der hemelen
draai je hoofd naar mij toe
zodat ik je ogen kan zien
één seconde van genieten van goddelijke
en spectaculaire prachtigheden
een volmaakte glimlach
in strijd met een gladde huid
om het gevecht voor hemel te zijn
te kunnen winnen
Een gelijkspel volgt daarop
ondanks dat alles van jou
in strijd is
komt er niet één hemel uit
maar laat jij mij genieten
van velen verschillende hemelen
door jouw ware jij te tonen
de hemel van de hemel, pure pracht