Sommige mensen houden van mij
op een heel speciale manier
Ik moet eerlijk bekennen
dat ik eraan moet wennen
Langzaam niet te beschrijven
komt het ware gevoel bovendrijven
Dan verdwijnt de lach van mijn gezicht
Een traan ziet aarzelend het levenslicht
Het mag bij hen die van mij houden
Op die speciale manier
op de manier waarop ik ook van hen houd
(eentje uit de oude doos,maar blijft toch altijd van toepassing)